Kamers & Faciliteiten

Beste bezoeker,

Hieronder ziet u het overzicht van onze kamers en faciliteiten.

Bij het indelen van onze b&b hebben we voor kwaliteit boven kwantiteit gekozen. Onze kamers bieden dus genoeg ademruimte en comfort, of u nu alleen reist, als koppel, met uw gezin, voor een week of een maand!

Daarnaast hechten we bij Bem Bom ook veel belang aan hygiëne. Uw kamer wordt normaal elke dag onder handen genomen! Verblijft u langer bij ons en slaat u graag eens een dagje over, geen probleem, laat het ons gerust weten!


Kamers

Alfarrobeiro - Limoeiro - Amendoeira - Laranjeira

De Alfarrobeiro, Limoeiro, Amendoeira en Laranjeira zijn onze vier meest standaard kamers, maar aan de foto’s zal u onmiddellijk zien dat we bij Bem Bom comfort en kwaliteit prioritair vinden!

Alle vier kamers zijn 25m² groot, twee ervan bevinden zich op het gelijkvloers en twee op de eerste verdieping. Afhankelijk van de kamer die u kiest, kan u opteren voor een dubbel bed of voor twee enkele bedden die zonder probleem kunnen worden samengevoegd.

We begrijpen dat u op vakantie ook graag een plekje voor uzelf heeft, daarom hebben we er met plezier voor gezorgd dat elke kamer over zijn eigen badkamer beschikt. Neem uw tijd om te genieten van onze douche, een van onze pronkstukken!


Alfarrobeiro - Limoeiro - Amendoeira - Laranjeira(1)

 

De Sobreiro en Oliveira zijn onze familiesuites.

Kamer Sobreiro bevindt zich op het gelijkvloers en is rolstoeltoegankelijk! Zijn trappen geen probleem? Dan kan u ook kiezen voor kamer Oliveira op de eerste verdieping.

De familiesuites zijn gezellig en erg ruim met hun 40m², twee slaapkamers en een eigen badkamer met instapdouche! Daarnaast beschikken deze kamers ook over een kitchenette uitgerust met een waterkoker, koelkast met kleine diepvries, magnetron en aanrecht.


Alfarrobeiro - Limoeiro - Amendoeira - Laranjeira(2)

 

Naast familiesuites hebben we ook suites voor wie het graag nóg comfortabeler heeft! Of op zoek is naar een eigen oase van rust.

De Figueira en Romãzeira zijn maar liefst 60m² groot, hebben een dubbel bed (160×200 cm) en een eigen, ruime badkamer met instapdouche en dubbele wastafel. Deze suites hebben ook een grote woonkamer met kitchenette, uitgerust met een koelkast en kleine diepvriezer, waterkoker, magnetron en aanrecht.

Wil u graag met meerdere personen genieten van de suites? Geen probleem, zowel in de Figueira als in de Romãzeira kunnen drie extra bedden (90×200 cm) geplaatst worden.


Alfarrobeiro - Limoeiro - Amendoeira - Laranjeira(3)

 

Onze Medronheiro is niet zomaar een kamer in een b&b, wij bieden u graag als familie of vriendengroep de zelfstandigheid en ruimte aan die u zoekt. Daarom hebben wij deze Royal Suite voor u bedacht!

De Royal Suite is maar liefst 120m² groot en bevindt zich op de eerste verdieping. De Medronheiro heeft twee slaapkamers met een dubbel bed, twee badkamers met een dubbele wastafel, twee instapdouches en een ligbad. Sommige mensen noemen deze kamer ook wel een appartementje, want de keuken is volledig ingericht met een keramische kookplaat, koelkast, vaatwasmachine, koffiezet en Senseo-apparaat! Alles om een volwaardige maaltijd te bereiden! De woonkamer is gezellig ingericht en beschikt over een televisie, radio en platenspeler.

Ook in deze suite zijn extra bedden geen probleem, laat het ons weten en wij zorgen ervoor!


Faciliteiten

 •  Het volledige huis kan gehuurd worden
  door groepen, families, voor bedrijfsopleidingen,
  wat u maar wil!
 • Grote lounge met bar
 • Parking
 • Gratis internet in de gemeenschappelijke ruimtes, fitness en Wii
 • Beleid “mi casa e su casa”
  Neem gerust wat u nodig heeft van de bar, wij vertrouwen erop dat jullie alles gewoon noteren in ons notitieboekje. Voel jullie thuis!
 • Massages
  Gegeven door een erkend masseur
 • Fietsen te huur: verken de prachtige natuur!
 • Wagens te huur: wij helpen u graag met het huren van uw auto via een betrouwbare firma met uitvalsbasis aan de luchthaven.
 • Taxi: laat het ons weten indien u nood heeft aan een taxi, ook hiermee helpen we graag om uw verblijf zo aangenaam en comfortabel mogelijk te maken.