Over ons

Beste bezoeker,

Al meer dan 18 jaar wonen wij, Chris en Kathleen, samen met onze dochter in Portugal. Nog steeds hebben we het hier naar onze zin! Ondertussen kennen we de streek van de Algarve als onze eigen broekzak.

Tijdens een van onze wandelingen zagen we eens een oude fabriek, gelegen in een mooi en rustig gebied. Waarom bleef zo’n speciale plek verlaten achter? Toen we op een dag, nu bijna vier jaar geleden, te horen kregen dat de fabriek te koop stond, voelden we dat dit onze kans was!

We grepen onze kans met beide handen en gingen met man en macht aan de slag om van deze plek onze eigen zaak, onze b&b te maken. Over elke kamer hebben we nagedacht tot het perfect was, zoals wij het wilden. Natuurlijk zijn we dan ook heel erg blij en trots wanneer we u bij ons mogen verwelkomen en ons eigen paradijs met u kunnen delen!

In een prachtig en rustig gebied van de Algarve staat nu ons paleisje te pronken. Ja, het is een groot pand, maar een huiselijke en warme sfeer heeft bij ons altijd al prioriteit gehad! Daarom hebben we er bewust voor gekozen om minder kamers aan te bieden, met méér comfort.

Onze locatie biedt voor zowel de toeristische als de traditionele bezoeker wat wils. Er zijn activiteiten en bezienswaardigheden waar u van kan genieten terwijl u bij ons verblijft.

Wij staan klaar voor iedereen en ontvangen u met open armen, of u nu een gezin op familievakantie bent, een koppel op zoek naar romantiek, of een single die er alleen op uit trekt. Of u nu op zoek bent naar cultuur, actie of gastronomie, wij geven u met plezier suggesties om van uw vakantie een onvergetelijke tijd te maken!

Hopelijk tot snel, de drankjes staan alvast klaar aan ons eigen zwembad!

Veel groetjes,
Chris en Kathleen